Skip to main content

Donateurs

De Sgt.Pepper’s Jazz-Club is een stichting. Zodoende heten leden donateurs. Donateurs zijn naast de sponsors de stevige fundering waarop de jazzclub staat. Mensen die de jazzclub een warm hart toedragen zijn voor ons onmisbaar.                                                                 
Onze leden noemen wij donateurs en zij betalen per jaar een vaste bijdrage. Het donateurschap van de Sgt.Pepper's Jazz-Club geldt van 1 januari - 31 december. Betaling geschiedt, bij voorbaat zoveel als mogelijk, middels een ondertekende machtiging. Indien het donateurschap niet voor 1 november van het lopende jaar schriftelijk is beëindigd door de donateur wordt er vanuit gegaan dat deze met een jaar wordt verlengd.
Naast dit donateurschap betaalt elke bezoeker van de clubmiddagen een vastgestelde toegangsprijs. Het donateurschap is bij de Jazz-Club zeer voordelig. Het is zelfs zo voordelig dat al bij een minimaal aantal bezoeken aan onze club uw kosten er al snel uit zijn.

Sgt. Pepper

Voor het gemak zetten wij, onder toezicht van Sgt.Pepper himself, de prijzen eens voor u op een rij.

Donateurschap per jaar

Per persoon - € 17,=
Elk inwonend gezinslid - € 8,=

Toegangsprijs

Kinderen t/m 12 jaar - gratis,
Jeugd 13 tot 18 jaar - € 2,50
Donateurs - €7,=
Anderen - €12,=

Sgt. Pepper's Goldcard

Sinds 2013 kent de jazzclub voor haar donateurs naast de reguliere mogelijkheden de zogenaamde Goldcard. Deze goldcard is erg aantrekkelijk voor bezoekers die vaker de jazzclub bezoeken en biedt vele voordelen. Op vertoon van deze card kunt u bij de kassa zo doorlopen zonder per keer te hoeven afrekenen. Dit bespaart u erg veel gedoe. U kunt de goldcard voor uzelf en uw partner aanschaffen middels een machtiging. De card heeft ook een financieel voordeel: u betaald slechts 7 bezoeken in plaats van 9 per jaar. Dat is ruim 20% voordeel. De kosten zijn:

  • 1 persoon: 65,=
  • 2 personen ( incl. inwonend gezinslid): 115,=

De Goldcard heeft vele voordelen: naast de aantrekkelijke prijs kun je na vertoon zo doorlopen bij de kassa. Geef via mail of brief uw akkoord of spreek ons aan op de clubmiddag. De penningmeester voert uw toestemming in bij uw machtiging en de zaak is geregeld. Stuurt u een brief naar Onder Zeil 7, 1602 HZ Enkhuizen of een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U kunt een formulier voor lidmaatschap met een doorlopende machtiging downloaden, printen en invullen. Inleveren kan tijdens de clubmiddagen of bij het secretariaat (Onder Zeil 7, Enkhuizen)