Skip to main content

Hot News jaargang 18 nummer 3

In Hot News jaargang 18, nummer 3 van september 2011 treft u onder meer clubinfo, nieuwtjes en een terugkijk op de afgelopen gezellige club-middagen met hun optredende orkesten. Daarnaast de volgende artikelen:

Freetime Old Dixie Jassband 40 jaar

Freetime Old Dixie Jassband

De geschiedenis van dit wereldberoemde Enkhuizer orkest, de trots van de stad. Lees in 13 pagina’s, boordevol foto’s, over de geschiedenis van de zes muzikanten, die in vele landen van Europa zalen tot totale gekte brachten en soms zelfs letterlijk op de knieën. Lees over het aan de vloer getimmerde drumstel van Cor van der Horst, over de Freetime Streetparaders, over Bute, Dresden en Lyon. Met een complete discografie van de officiële door de band uitgebrachte geluidsdragers.

Freetime Old Dixie Jassband  Freetime Old Dixie Jassband

Richerd Cochrane

Jacintha sprak met Richard Cochrane

Een interview met de sympathieke Engelse trombonist van de Freetime, die met de groten der aarde speelde en intussen al meer dan dertig jaar in ons land woont.

 

Donateurs van Sgt. Pepper’s Jazz-Club ontvangen Hot News. Bent u geen donateur, maar wilt u ons blad toch in uw bus laten glijden, dan kan dat door overmaking van €11,- per jaar ( 4 nummers) op ING 73 20 354 t.n.v. Sgt. Pepper’s Jazz-Club, o.v.v. ‘clubblad’.