Skip to main content

Hot News jaargang 18 nummer 2

In Hot News jaargang 18, nummer 2 van april 2011 treft u onder meer clubinfo, nieuwtjes en een terugkijk op de afgelopen gezellige club-middagen met hun optredende orkesten. Daarnaast de volgende artikelen:

Hot Revival StompersWaar zijn ze gebleven…..

een zoektocht naar ‘verdwenen’ Enkhuizer bands en hun muzikanten, gewijd aan The Hot Revival Stompers, die van 1993 tot 2007 de internationale zalen gek maakten met hun muziek. Aart Lub vertelt u hoe de band aan zijn naam kwam, over de optredens, de wisselingen in de bezetting en het hoe en waarom daarvan en de verhalen over de beroemde solisten die het orkest mocht begeleiden.

 

Muggsy SpanierJazzhelden

Muggsy Spanier is dit keer de jazzgrootheid die Wim Keller in zijn artikelenreeks bespreekt. Waar zag de als Francis Spanier geboren Amerikaan het levenslicht, hoe groeide hij op? Als knulletje van 16 jaar speelde hij al in beroeps orkesten en zijn verdere leven bestond uit plaatopnamen en optredens met de jazzberoemdheden waar wij nu nog met ontzag over spreken.

cd besprekingen

Informatie over het Enkhuizer Jazzfestival

 

 

 

 

Donateurs van Sgt. Pepper’s Jazz-Club ontvangen Hot News. Bent u geen donateur, maar wilt u ons blad toch in uw bus laten glijden, dan kan dat door overmaking van €11,- per jaar ( 4 nummers) op ING 73 20 354 t.n.v. Sgt. Pepper’s Jazz-Club, o.v.v. ‘clubblad’.