header2016

21-11 Herringtown Jazzband

Zondag 21 november 2021, 14.00 – 17.30 uur. Het Peperhuis, Wierdijk 12, Enkhuizen

herringtown jazzband2020Herringtown Jazzband
Bezetting:
Rob van Bergen -trompet, bugel, zang
Erwin Schoen -rieten, bluesharp, zang
Henk van der Veen -trombone, trompet, zang
Auke Veentra -banjo, gitaar, zang
Ruud Danckaarts -bas
Menno Deutekom -drums

De trotse winnaar van de Sgt Pepper’s Jazz-Award 2019 krijgt vanmiddag de verdiende aandacht die eerder, door alle Corona perikelen, onvoldoende gegeven kon worden. De bandleden staan te trappelen en alles uit de kast te halen, om zo het publiek en juryleden te bedanken voor de toekenning van de Jazz-Award. Dat de Herringtown Jazzband geen eendagsvlieg is weet de jazzscene natuurlijk al lang. De band heeft zijn sporen reeds ruim verdiend en ziet de toekomst swingend tegemoet. Het enthousiasme en vertrouwen is tekenend voor deze jazz ambassadeurs van de Haringstad.

Tijdens de vele succesvolle optredens in jazzclubs en op jazzfestivals in Nederland en in het buitenland is door de jaren heen altijd een eigen stijl herkenbaar geweest. Met als vaste ingrediënten: een afwisselend repertoire, stevige collectieven, uitbundige solo´s en eigen arrangementen. Het orkest treedt net zo makkelijk op in grote zalen als in een klein café, waar men bij voorkeur unplugged speelt en er een heel direct contact ontstaat met het publiek. Komt dat zien en geef de band de feestelijke huldiging die ze nog tegoed hebben.

Onze Sponsors:

* De Wit, Beeld, Geluid & Witgoed Enkhuizen * Gemeente Enkhuizen *

Nieuwsbrief Sgt Peppers Jazz-club

Wilt u op de hoogte blijven van de actuele wetenswaardigheden van de Sgt. Pepper’s Jazz Club meldt u dan aan voor de Nieuwsbrief