header2016

15-3 Freetime Old Dixie Jassband

Zondag 15 maart 2020, 14.00 – 17.30 uur. Het Peperhuis, Wierdijk 12, Enkhuizen.

freetime ODJB 2020Bezetting: 
Jos Reijnhout - trompet / zang
Tba - klarinet /altsaxofoon
Rob Vlam - trombone / zang
Piet de Wit - banjo
Jaap de Wit Sr. - bas / bassaxofoon / sousafoon
Pieter de Wit - drums

‘Een nieuwe lente en een nieuw geluid’. Deze bekende versregel past helemaal bij de Freetime Old Dixie Jassband. ‘Een nieuw geluid’ verwijst namelijk naar ‘oude herinneringen’ en die hebben vele mensen met de grondleggers van de Enkhuizer jazzscene.

De band viert volgend jaar haar gouden jubileum! en heeft nog altijd een grote aantrekkingskracht op een vaste groep trouwe supporters, die ieder optreden weer op hun wenken wordt bediend met onvervalste dixielandmuziek.

Door de jaren heen heeft de band heel wat leden zien komen en gaan, maar de ‘Freetime Sound’ is steeds bewaard gebleven. De mannen, in de vertrouwde shirts met de blauwe blokjes en de onvermoeibare multibassist in hun midden, nemen het publiek iedere keer weer mee op een nostalgische reis door de jazz, waarbij o.a. ragtime's, stomps, Latin-stukken en de blues de revue passeren. Mede hierdoor is een optreden van deze band een afwisselende happening. U bent van harte uitgenodigd voor een onvervalst middagje Enkhuizer jazz.

Onze Sponsors:

* De Wit, Beeld, Geluid & Witgoed Enkhuizen * Gemeente Enkhuizen *

Nieuwsbrief Sgt Peppers Jazz-club

Wilt u op de hoogte blijven van de actuele wetenswaardigheden van de Sgt. Pepper’s Jazz Club meldt u dan aan voor de Nieuwsbrief