header2016

Jazz at the cinema

De Sgt.Pepper’s Jazz-Club is in 2016 de samenwerking aangegaan met zijn partner Cinema Enkhuizen. Samen willen wij de komende jaren prachtige muziekfilms vertonen in de filmzaal in de Drommedaris in Enkhuizen die een beeld geven van de beleving van de jazzmuziek in al zijn facetten. Inmiddels zijn er twee filmavonden geweest die een prachtig aanbod hadden en lovende kritieken. Zij werden druk bezocht.

In 2017 zijn er vier filmavonden gepland waarvoor u van harte wordt uitgenodigd. De data zijn: 18 januari, 22 maart, 18 oktober en 15 november. De films zullen middels diverse media nader worden aangekondigd. De toegang is 9,= per persoon. Donateurs van de Sgt.Pepper’s Jazz-Club krijgen, bij vertoon van het filmkaartje, op de eerstvolgende clubmiddag van de jazzclub 3,= retour bij de kassa.

cinema enkhuizenKaarten zijn te bestellen:

  1. via de website www.cinemaenkhuizen.nl
  2. tijdens openingstijden van Cinema Enkhuizen aan de kassa
  3. reserveren per telefoon, dagelijks van 10-12 uur op 0229-232296

Het adres is Cinema Enkhuizen, Paktuinen 1 te Enkhuizen 1601 GD. (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Onze Sponsors:

Hr. P.J. Scholten, Hoorn * De Wit, Beeld, Geluid & Witgoed Enkhuizen * Stichting Sport en Cultuur Enkhuizen * Jacob van Wagtendonkstichting Enkhuizen * Stichting de Trintel Enkhuizen * Westfriesland Fonds * Het Peperhuis * Brouwerij Heineken * Gemeente Enkhuizen * Monsanto Holland BV * Organizzazioni di Anonime

Nieuwsbrief Sgt Peppers Jazz-club

Wilt u op de hoogte blijven van de actuele wetenswaardigheden van de Sgt. Pepper’s Jazz Club meldt u dan aan voor de Nieuwsbrief